Neerstraat 66 B 1 - 3980 Tessenderlo
Tel.: 051 67 90 86
Verzorgde afsluiting van uw terrein.

Plaatsing van gepaste omheiningen en afsluitingen in Tessenderlo en omstreken.

Naast de tuinaanleg- en onderhoudsdiensten kan u ook voor kwaliteitsvolle omheiningen en afsluitingen voor uw terrein bij ons terecht. Wij kunnen zowel draadwerk aanleveren als houten omheiningen, in allerlei soorten uitvoeringen.

Scherm uw woning, tuin en oprit veilig af met een geschikte omheining. Tuinen Nico Vandyck meet alles zeer precies op en zorgt ervoor dat uw afsluiting naadloos en nauwkeurig geplaatst wordt. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op onze dienstverlening. Heeft u een afrastering nodig voor uw bedrijfsterrein? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Bij Tuinen Nico Vandyck bent u verzekerd van een professionele aanpak. Wij houden ons steeds aan de afspraken en zetten uw nieuwe afsluiting in een mum van tijd. Bovendien kunnen wij u een interessante prijs aanbieden voor ons vakwerk.

Tuinen Nico vandyck levert en installeert zowel simpele als speciale omheiningen en afsluitingen in en rond Tessenderlo. Aarzel niet, maar vraag vandaag nog naar ons aanbod. Wij stellen graag een gratis offerte voor u op. Tuinen Nico Vandyck is de hele dag door telefonisch of via het contactformulier te bereiken. Raadpleeg onze overige webpagina’s en ontdek waarmee we u nog van dienst kunnen zijn!

Clikc+