Neerstraat 66 B 1 - 3980 Tessenderlo
Tel.: 051 67 90 86
Geniet van mooi gevormd groen.

Schakel Tuinen Nico Vandyck in voor snoeiwerken regio Tessenderlo.

Laat uw snoeiwerk niet liggen! Tuinen Nico Vandyck klaart deze klus graag voor u. Snoeien brengt niet alleen uw tuin terug mooi in vorm, maar helpt ook bij het groeiproces en het gezond houden van uw planten. Het belangrijkste aan snoeien is weten in welk seizoen u uw planten het beste snoeit en dit te doen met scherp en proper gereedschap.

Draag de zorg voor uw tuin over aan een echte specialist en vertrouw op Tuinen Nico Vandyck voor professionele snoeiwerken in Tessenderlo en omgeving. Bovendien kan u met snoeien ook verwaarloosde planten terug recupereren, hoewel het enige tijd kan duren voor een plant terug helemaal gezond is. Weet u niet precies wanneer welke plant het best gesnoeid kan worden? Wij komen graag een kijkje nemen in uw tuin om dit te bekijken en een regeling te treffen.

Huur Tuinen Nico Vandyck in voor professionele snoeiwerken in Tessenderlo en omstreken. Bij ons kan u rekenen op een interessante prijs-kwaliteitsverhouding. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Heeft u nog vragen? Wij staan u graag te woord. U kan ons de hele dag door contacteren op ons telefoonnummer of via het mailformulier.

Clikc+