Neerstraat 66 B 1 - 3980 Tessenderlo
Tel.: 051 67 90 86
Uw gazon deskundig aangelegd naar uw wensen.

Professioneel een tuin laten aanleggen in de regio Tessenderlo.

Wilt u een volledig nieuwe tuin laten aanleggen in Tessenderlo en omstreken? Wij handelen elk project steeds professioneel en correct af met het oog op een compleet bevredigend eindresultaat. Neem Tuinen Nico Vandyck onder de arm om samen een ontwerp uit te tekenen dat zowel past in uw leefcontext als rekening houdt met uw wensen. Geniet van een mooie tuin die perfect aansluit bij de stijl van uw huis en in harmonie is met de omgeving. Verzeker uzelf van een onderlegde vakman voor het beste advies over geschikte beplanting en de mogelijkheden in terrasmaterialen.

Tuinen Nico Vandyck neemt graag uw volledige tuinproject onder handen. Voor onze ontwerpen vertrekken we altijd vanuit een grondig gesprek, waarin we uw ideeën en verwachtingen uitgebreid bespreken. U kan via ons alle planten en materialen bestellen. Zowel voor budgetvriendelijke als voor speciale ontwerpen kunnen wij kwaliteitsvolle producten leveren. Nadien kan u ons ook inschakelen voor een gedegen onderhoud van uw prachtig aangelegde tuin.

Kies voor een deskundig vakman: ga met Tuinen Nico Vandyck in zee als u uw tuin wil laten aanleggen in Tessenderlo of omstreken. Vraag vandaag nog naar uw gratis offerte, wij zitten graag met u aan tafel om de mogelijkheden te bespreken. U kan ons de hele dag door bereiken op ons telefoonnummer 051 67 90 86 of via het contactformulier.

Clikc+